De Ferran is ontworpen om te kunnen spelen bij het vuur.
Een pannendeksel of messtin als bakblik en zo ben je met deze 'recepten' al snel op weg.
Vergeet niet dat de oven al zijn werk doet bij een beginnend vuur.
Zolang er vlammen zijn is de oven inzetbaar.
Camembert taartje,
Kersencake,
Appelflappen,
...
|
Appelflappen
Ingredienten; bladerdeeg, appels, suiker, kaneel en rozijnen.
Snij de appels in stukjes en meng dit met de suiker, (gewelde) rozijnen en kaneel.
Verdeel het appelmengsel over het bladerdeeg. Vouw vervolgens elk plakje bladerdeeg tot een driehoek en druk de randjes goed aan.
Bestrijk de bovenkant van de appelflappen met water en druk ze voorzichtig in de suiker.
Bak de appelflappen af in grofweg 20 minuten.
Heb jij ook een succes recept? Deel deze dan met ons op;
www.facebook.com/Ferranreflectorovens 
|